Arbetsprov för utbildningarna

Med din ansökan till utbildningen ska du bifoga ett arbetsprov. Här nedan följer information om arbetsprovet för de olika utbildningarna.

Digital Content Designer – Arbetsprov

Del 1 – Typsnitt
Välj ut det typsnitt som du tycker bäst om. Skriv en kort beskrivning av typsnittet och varför du valde just det. Lämna även in en bild på ditt valda typsnitt

Del 2 – Digital affisch
Skapa en digital affisch till någon av följande festivaler:
Summerburst
Way out West
Sweden Rock.
Du får gärna använda rörligt i din affisch. Motivera din design.

Del 3 – Kreativt självporträtt
Gör ett digitalt självporträtt i valfri teknik utan att använda foto. Här kan du ta ut svängarna rejält. Självporträttet kan lika gärna beskriva dig som person som att föreställa dig. Använd inte ord.

Front End Developer – arbetsprov

Välj en befintlig webbsatsning som du anser är lyckad ur ett grafiskt och/eller tekniskt perspektiv. Berätta om webbsatsningen och motivera varför du anser den var lyckad.
Omfång ca 1 A4-sida.

Learning Designer – e-learningspecialist – Arbetsprov

Ge två exempel på hur man kan använda digitala medier i pedagogiska sammanhang och beskriv för- och nackdelar. Omfång ca två A4 sidor.

Marketing Automation – Arbetsprov

Besvara de tre frågeställningarna som utgör arbetsprovet för utbildningen Marketing Automation. Dokumentet skickas in som pdf tillsammans med ansökan.
Ladda ner arbetsprovet här >>

Marknadskoordinator – Arbetsprov

Besvara de två frågeställningarna som utgör arbetsprovet för utbildningen Marknadskoordinator. Dokumentet skickas in som pdf tillsammans med ansökan.
Ladda ner arbetsprovet här >>

Onlinemarknadsförare Malmö – Arbetsprov

Välj ut en digital marknadssatsning som gjorts på Internet som du anser är lyckad. Berätta om marknadssatsningen och motivera varför du anser att den var lyckad.
Omfång ca 1 A4-sida.

Onlinemarknadsförare Stockholm – Arbetsprov

Besvara de tre frågeställningarna som utgör arbetsprovet för utbildningen Onlinemarknadsförare. Dokumentet skickas in som pdf tillsammans med ansökan.
Ladda ner arbetsprovet här >>

Online Video Producer – Arbetsprov

Besvara de två uppgifter som utgör arbetsprovet för utbildningen Online Video Producer. Dokumentet skickas in som pdf tillsammans med ansökan.
Ladda ner arbetsprovet här >>

Redigerare – Arbetsprov

Med hjälp av tre bilder ska du förmedla en historia som berör åskådaren. Valfri teknik får användas, dock ej video.

Vi tar endast emot ansökningar och arbetsprov digitalt. Är ditt arbetsprov genomfört analogt så se till att scanna in eller fota av det ordentligt när du ska skicka in det.

TV-produktionsspecialist – Arbetsprov

Berätta en historia med hjälp av tre bilder utan att använda text. Använd den teknik du vill (foto, illustration, collage mm).
Arbetsprovet ska lämnas in digitalt med ansökan.

Nämn tre aktuella svenskproducerade TV-program i den svenska TV-tablån och beskriv/analysera varför de är så populära.
En A4-sida  i 12 p Times New Roman med 1,5 radavstånd.

Vi tar endast emot ansökningar och arbetsprov digitalt. Är ditt arbetsprov genomfört analogt så se till att scanna in eller fota av det ordentligt när du ska skicka in det.

Webbanalytiker Stockholm/Malmö – Arbetsprov

Besvara de tre uppgifter som utgör arbetsprovet för utbildningen Webbanalytiker. Dokumentet skickas in som pdf tillsammans med ansökan.
Ladda ner arbetsprovet här >>

Webbkommunikatör Sociala Medier – Arbetsprov

Besvara de tre uppgifter som utgör arbetsprovet för utbildningen Webbkommunikatör Sociala Medier. Dokumentet skickas in som pdf tillsammans med ansökan.
Ladda ner arbetsprovet här >>

Webbutvecklare Content Management System – arbetsprov

Välj en befintlig webbsatsning som du anser är lyckad både tekniskt och grafiskt. Berätta om webbsatsningen och motivera varför du anser den var lyckad. Omfång ca en A4-sida.

Webbutvecklare inom E-handel – arbetsprov

Välj en e-handelssajt som du anser är lyckad både tekniskt och affärsmässigt/kommersiellt. Berätta om e-handelssajten och motivera varför du anser att den är lyckad.
Omfång ca 1 A4-sida