Digital marknadsföring, webbanalys och marknadskoordination – vi har de hetaste utbildningarna inom mediebranschen

Medieinstitutet utbildningar inom digital marknadsföring, marknadskoordination, webbanalys och digital strategi ligger verkligen i framkant i Sverige. Vi har, genom vår långa erfarenhet av utbildningar inom mediebranschen, garanterad koll på vad yrkesrollen kräver. Vi utvecklar ständigt våra utbildningar för att kompetensen ska passa branschen.

Utbildningar inom marknadsföring, analys och strategi hösten 2017

 

Marketing Automation – 2 år

Utbildningen för dig som vill jobba med marknadsföring, kommunikation och webbanalys. En kompetens som kombinerar CRM-data och personaliserad kommunikation. Den datadrivna marknadsföringen. Marketing Automation är system som i stor utsträckning syftar till att automatisera kritiska processer i sälj- och marknadsföringsarbetet.

Marknadskoordinator – 1,5 år

Utbildningen för dig som vill jobba inom marknadskommunikation och koordinering av sälj- och marknadsinsatser. Producera och koordinera innehåll och material för presentationer, digitala kanaler, events och andra marknadsinsatser. Marknadskoordinator/marknadsassistent är den vanligaste yrkesrollen på en marknadsavdelning.
Onlinemarknadsförare

Onlinemarknadsförare – 1,5 år (Stockholm och Malmö)

Utbildningen för dig som vill jobba med sökmarknadsföring, digital annonsering, innehållsmarknadsföring, influencers, medieplanering och kampanjkoordination i digitala medier. En intensiv utbildning på 1,5 år där du tränas i samtliga kanaler inom digital marknadsföring.
Webbanalytiker

Webbanalytiker – 1,5 år (Stockholm och Malmö)

Utbildning för dig som vill erhålla spetskompetens inom webbanalys, data-driven marknadsföring, konverteringsoptimering och det digitala företaget. För dig som vill arbeta med att analysera och klarlägga digitala beteenden och den digitala affären. Du tränas i Google Analytics, Adobe Analytics, Optimizely, med flera verktyg.

Online Video Producer – 1,5 år

Utbildningen för dig som vill jobba med youtube och andra onlineplattformar, vare sig skärmen är mobil, webb eller TV. Du lär dig använda rörlig bild och digitala kanaler för att skapa affärer och effektiv distribution. Producera och bearbeta rörlig bild samt marknadsföring av online video, både via köpt och förtjänad media. Arbeta med allt från youtube till beställningsfilm.

Intresserad? Ansök idag >>