Utbildning inom kommunikation och marknadsföring – starkt växande områden

Medieinstitutet yh-utbildningar inom kommunikation och marknadsföring ger dig förutsättningar du behöver för att jobba med content marketing, sociala medier, online video, webb och andra mediekanaler.

Utbildningar inom kommunikation och marknadsföring hösten 2019

 

Webbkommunikatör

Webbkommunikatör sociala medier – 2 år (Stockholm, Göteborg och Malmö)

Utbildning i effektiv kommunikation på webben och i sociala kanaler. Utbildningen tar ett stort grepp inom digital kommunikation. Du lär dig hantera det skrivna ordet, journalistiska principer, sociala medier, bild och form. Du dig hantera CMS-system och digital marknadsföring och kommunikation.

Marknadskoordinator – 1,5 år (Stockholm)

Utbildningen för dig som vill jobba inom marknadskommunikation och koordinering av sälj- och marknadsinsatser. Producera och koordinera innehåll och material för presentationer, digitala kanaler, events och andra marknadsinsatser.

Marketing Automation – 2 år (Stockholm)

Utbildningen för dig som vill jobba med marknadsföring, kommunikation och webbanalys. En kompetens som kombinerar CRM-data och personaliserad kommunikation. Den datadrivna marknadsföringen. Marketing Automation är system som i stor utsträckning syftar till att automatisera kritiska processer.
Onlinemarknadsförare

Onlinemarknadsförare – 1,5 år (Stockholm)

Utbildningen för dig som vill jobba med sökmarknadsföring, digital annonsering, innehållsmarknadsföring, influencers, medieplanering och kampanjkoordination i digitala medier. En intensiv utbildning på 1,5 år där du tränas i samtliga kanaler inom digital marknadsföring.

Intresserad? Ansök idag >>