TV och redigering – utbilda dig för en framtid inom TV och online video, produktion, manus eller redigering

Medieinstitutets yh-bildningar inom TV-produktion och Redigering förser Sveriges medie- och produktionsbransch med viktig kompetens. Det har den gjort i närmare två decennier. Vi har ett nära samarbete med branschen där utbildningarna är nyckeln in i branschen.

Utbildningar inom Online Video, TV och redigering

 

Online Video Producer – 1,5 år (Stockholm)

Utbildningen för dig som vill jobba med youtube och andra onlineplattformar, vare sig skärmen är mobil, webb eller TV. Du lär dig använda rörlig bild och digitala kanaler för att skapa affärer och effektiv distribution. Producera och bearbeta rörlig bild samt marknadsföring av online video, både via köpt och förtjänad media.
Digital Content Designer

Redigerare – Professional Editor – 1,5 år (START HÖSTEN 2019)

Utbildningen för dig som vill arbeta med professionella produktioner för tv, webb och mobil. Du kommer lära dig allt från klippning till hur du hanterar sådant som ljud, bild och animationer. Jobba med audiovisuellt berättande som täcker in allt från det estetiska till det tekniska.
TV-produktion

TV-produktion – 2 år
(START HÖSTEN 2019)

Utbildningen ger dig den multikompetens och helhetssyn som krävs för att klara av att leverera mot TV-branschen. Du får färdigheter inom områden som teknik, projekthantering, journalistik, projektbudgetering, drama, reality och beställningsuppdrag. Du kommer researcha och casta dina egna program, skådespelare, etc.

Intresserad? Ansök idag >>