Sökes

Sökes: projektledare/ utbildningsledare till Göteborg

Projektledare till framtidens digitala stjärnor inom kommunikation, marknadsföring och webb i Göteborg

Nu behöver vi förstärkning. En person som förstår webbdesign eller digital marknadsföring. Men det är lika viktigt att du tillför energi och tycker lika mycket om att arbeta självständigt som i ett team. Får du också saker att hända och har lätt att ta människor? Då är det dig vi söker som projektledare till Medieinstitutet i Göteborg!

Vem är du och vem söker vi?
Du har kunskap eller förståelse inom digital kommunikation eller webb, eller så har du tidigare jobbat som utbildningsledare. Vi söker en person med eget driv och som tycker om att bygga kontaktnät och som vet hur man jobbar med relationsbyggande kommunikation. Som skulle tycka om att ha en projektledande roll med ansvar för de studerandes och utbildningens resultat.

Rollen är bred, och du behöver inte vara proffs på alla delar i den digitala världen. Det viktigaste är att du har förståelse och känner till området då det är lättare att förstå de studerandes utbildningar. För att klara denna roll behöver du ha erfarenhet av att kunna planera din arbetstid och van att arbete utifrån deadlines. Känna dig trygg med att kommunicera i skrift och tal med anpassning efter målgrupp, och tycka om att ha många kontaktytor.

Arbetsuppgifter i huvudsak
Som utbildningsledare har du en central roll och kommer till exempel att jobba med:
• Ansvara för utbildningsplanering och projekt
• Rekrytera och kvalitetssäkra utbildare (konsulter)
• Sköta administration kring utbildningen
• Nätverka med branschföretag
• Coacha de studerande

Placering i våra nya lokaler i Göteborg. Tjänsten är en heltidstjänst och provanställning tillämpas. Intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan tillsattas innan platsannonsen lyfts bort.

Varmt välkommen med din ansökan till karriar@medieinstitutet.se, där du bifogar en ansökan som innehåller en beskrivning av konkreta exempel på dina erfarenheter av det vi söker. Märk ansökan med MI Gbg. Det är viktigt att det framgår

Elevera Education Group
Elevera Education Group driver fyra yrkeshögskolor: Medieinstitutet, John Ericsson Institutet, Stockholm School of Business och Travel Education Centre. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nu befinner vi oss i en tillväxtfas och behöver fler medarbetare.

www.medieinstitutet.se

Vi samarbetar med bland andra
+46social / 56K Digital / Actionist / Antrop / BerntzonBylund / Cilbuper IT AB / Dagny / Dear Friends / Designkontoret Silver & Identity Works / Det. / Doberman / Essity / Estrella / Excellence Management / F&B Factory / Fröjd / Google / Göteborgs Universitet / Grebban Design AB / Gullers Grupp / IVEO / JMWGolin / King / Le Pacte / MediaCom / Microsoft / Minnesota / MQ / New Republic / Nexer / Nine Yards / One.com / Plejd AB / Pyramid / Salgado / Scream / Seventy / Spotlight / Stendahls / VASS Productions / W Communications / Wenderfalck / Westander /