Karriär hos oss

Projektledare till framtidens digitala stjärnor

Vi växer och söker nu efter flera härliga kollegor. Kan du självständigt driva projekt? Känner du dig trygg med att kommunicera i tal och skrift? Tycker du om att bygga kontaktnät? Söker du en bred roll där allt finns med. Då är det dig vi söker som projektledare till Medieinstitutet! Var med och kompetensförsörja Sverige, då yrkeshögskolan Medieinstitutet utbildar inom marknadsföring, it, webb och kommunikation.

Vem är du och vem söker vi?

Det är önskvärt om du har förståelse för digital kommunikation men inget krav. Vi söker en person med eget driv och som tycker om att bygga kontaktnät då vi har ett nära samarbete med företag inom branschen. Som skulle tycka om att ha en projektledande roll med ansvar för de studerandes och utbildningens resultat. Du bidrar med en härlig energi och trivs när du får jobba självständigt och leverera bra resultat.
Rollen hos oss kallas Utbildningsledare men innehållet är som att jobba som projektledare.

Rollen är bred och du behöver tycka om att dagarna varieras med olika innehåll. För att klara denna roll behöver du ha erfarenhet av att kunna planera din arbetstid och van att arbeta utifrån deadlines. Känna dig trygg med att kommunicera i skrift och tal då du kommer ha många kontaktytor. Även om det inte ingår att föreläsa i denna yrkesroll så är det viktigt att du känner dig trygg med att kunna informera i klass, och att vara deras kontaktperson.

Arbetsuppgifter i huvudsak

Som utbildningsledare har du en central roll och kommer till exempel att jobba med:

• Ansvara för utbildningsplanering och projekt
• Rekrytera och kvalitetssäkra föreläsare (konsulter)
• Sköta dokumentation kring utbildningen
• Nätverka med branschföretag

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som lätt kan sätta dig in i en ny roll, och ser inga hinder i att arbeta i system och digitalt.

Placering i Stockholm. Tjänsten är en heltidstjänst och provanställning tillämpas. Intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan tillsättas innan platsannonsen lyfts bort. Då vi växer och behöver stärka upp så är det önskvärt om du kan börja omgående. Varmt välkommen med din ansökan till karriar@medieinstitutet.se

Elevera Education Group

Elevera Education Group driver fyra yrkeshögskolor: Medieinstitutet, John Ericsson Institutet, Stockholm School of Business och Travel Education Centre. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nu befinner vi oss i en tillväxtfas och behöver fler medarbetare.

———-

Spontanansökan

Vi växer kontinuerligt och är alltid på jakt efter nya engagerade kollegor och föreläsare. Skicka gärna in en spontanansökan så hör vi av oss om vi har en tjänst som passar just dig.

Din ort
StockholmGöteborgMalmö

 

Vi samarbetar med bland andra
+46social / 56K Digital / Actionist / Antrop / BerntzonBylund / Cilbuper IT AB / Dagny / Dear Friends / Designkontoret Silver & Identity Works / Det. / Doberman / Essity / Estrella / Excellence Management / F&B Factory / Fröjd / Google / Göteborgs Universitet / Grebban Design AB / Gullers Grupp / Helsingborg Design LAB / IVEO / JMWGolin / King / Le Pacte / MediaCom / Microsoft / Minnesota / MQ / New Republic / Nexer / Nine Yards / One.com / Plejd AB / Pyramid / Salgado / Scream / Seventy / Spotlight / Stendahls / the amazing society / VASS Productions / W Communications / Wenderfalck / Westander /